neděle 5. dubna 2009

Prezident USA v Praze aneb Svět bez jaderných zbraní

 Radar v Čechách bude, doku tu bude hrozba jaderného úderu takových režimů jako vládnou v Severní Korei a Íránu, dokud tu budou muslimští a jiní teroristé. V Afganistánu, v Syrii, Lybii. Pokud světu bude hrozit arabský terorista, dokud Izraeli bude někdo hrozit vymazáním z mapy. Tam všude se bojuje za Prahu, za mír v Jablonci, Turnově, v Liberci, na celém světě. 
 Terorismus a jaderná válka to je skutečná a stálá hrozba světu. Musíme být připraveni. Jaderný konflikt je stále aktuální a radar v Čechách nás před ním může ochránit. Jsem i přesvědčen, že návštěva pana prezidenta USA pomůže pochopit, že svět je jen jeden. Neexistují totiž lokální konflikty. Existuje pouze jeden celosvětový konflikt. Na jedné straně demokratický režim, na druhé straně ty, co hrozí demokratickému státu vyhnáním do moře. 
 Na hranicích Izraele s Gazou se bojuje o Prahu, o mír na celém světě. Svět přece nesmí být zničen magory ze severní Koreje nebo Íránu, šílenými muslimy, jejichž svět je světem zvrácené náboženské rétoriky a nesnášenlivosti. Ideologie hlubokého středověku, bezbřehého terorismu a snahy získat jaderné zbraně stůj co stůj. Vydíráním a jejich použitím vrátit svět do doby kamenné nejlépe vyhovující militantnímu islámu. 
 Svět může před jejich zvráceným pojetím islamizace zachránit paradoxně celosvětové jaderné odzbrojení. Nastolení důvěry a společenského řádu by svět mohlo zbavit strachu před teroristy, populisty, demagogy a žvanily, takových, co si nevidí na špičku nosu. Ti podrývají podstatu demokracie a přizvukují nepřátelům demokracie. Pokud chceme žít v míru, musíme to říci jasně a ne argumentovat tím, co je nám do bezpečí jiných... 
 Svět je jen jeden. Musí skončit rétorika. Nastal čas řešení a odzbrojení a začít musí velmoci. Ti musí dát příklad ostatním. Jádro používat pouze pro mír. Dodržovat dohody a vlastní prohlášení. Nechovat se jako stávající režim Severní Koreje či islámský režim v Íránu, který stále hledá třídního nepřítele, někoho, kvůli kterému nám to nejde....
 Musíme se obávat vážně míněné rétoriky jako jsou prohlášení prezidenta fundamentálního islámského režimu v Teheránu. Proto musí být postaven štít v Brdech. Militantní Arabové nechtějí válku, jen vyvraždit jeden stát. To Spojené státy ani ostatní demokratické státy nepřipustí. I proto musí být radar v Brdech. Spojené státy, jak řekl jejich prezident v Praze, své spojence neopouští.

Žádné komentáře: