středa 1. srpna 2012

Proč Lidovky nepřijdou do nebe?



Je z nich hotový bulvár. Nedosáhly na podmínku, že v redakci musí být aspoň dva praktikující věřící, nebo aspoň jeden s praktikujícím dědečkem. Bránili se jako lvi, ale je tu ta encyklika svatého otce, Paxum santa noce di perikolozo… S podivem je potom přijímána zpráva svobodných matek horního Karabachu v Čechách, že o jednom takovém ví. Problém je, že je ze zdravotních důvodů v intimních místech obřezaný a navíc vede rubriku ,, Sion v nás“. Široké spektrum obecenstva napříč politickými stranami se ptá jsou Lidové noviny sprostý bulvár?
   Ano slušný člověk si od nich ani toaletní papír nekoupí ani v době akutní potřeby. Dne 25.7.2012 otiskly na první stránce článek s palcovými titulky. MUDr. Rath, obviněný z korupce, desperát české politiky má možnost uniknout české spravedlnosti a využít toho, že je Žid a uprchnout do Izraele, neboť se na něho vztahují izraelské zákony o právu těch, jejichž aspoň jeden dědeček byl Žid pronásledovaný na základě Norimberských zákonů. A tak dokola, že když je Žid i jeho děti mohou a musí, nebo smí… Prostě a jednoduše je to Žid a měl by nosit, podle mého žlutou Davidovu hvězdu, aby byl lépe k poznání, až si půjde na vězeňský dvůr zacvičit.
A ostatní? K těm se Lidovky nevyjádřily. Až zase nebudou mít, co dát na první stránku, tak si jistě najdou nějaké Lojzu Hilsnera, nebo místní prodavačku v supermarketu. Ono to je jedno, prašť jako uhoď. Jim nejde o krev, jim jde o to, kolik lidí si Lidovky koupí, o kolik se zvýší prodej novin. Že se z nich stal bulvár, fašistická vlajka, to je vůbec nevzrušuje. Kšeft je kšeft. A peníze přece nesmrdí. Ony ne, Lidovky mají problém, kdo si je koupí tomu ten zápach na rukou ulpí a je zle. Podejte potom ruku smraďochovi, to aby jste se sami sebe potom štítili… A tady máte jasný důkaz proč Lidové noviny nemohou přijít do nebe. Přijde mi to i trochu líto, snažily se psát i občas čtivě, kde jsou ty doby…. A proto, prosím, Lidovky si nekupujte….

Žádné komentáře: