středa 26. prosince 2012

Znáte tuhle o Hitlerovi?




Bylo mu deset a musel k doktorovi. Tenkrát v Německu byli všichni dobří doktoři Židé. Malý Hitler si postavil hlavu, že k Židovi nejde, ale protože chtěl začít onanovat a s přirostlou předkožkou to nejde rozhodl se, že půjde.
Doktor byl milý stařeček, co pamatoval holokaust a šoa mu vzala všechny iluze o Němcích. Hitler se dostavil i se svou matkou. Na cestu si oblékl kalhoty s padacím mostem, bílé podkolenky, na rukáv si dal pásku s hákovým křížem, pod kraťasy si oblékl červené boxerky. Byl dokonalost sama, jen ten pinďour a případná operace ho tak trápily, že nemohl dospat.
Doktor si ho prohlédl od hlavy k patě, matce poručil zaplatit poplatek za návštěvu u lékaře a rozhodl se pro operaci. Ta se povedla k úplné spokojenosti budoucího onanisty, který od doktora chtěl vědět, kdy může začít. Odpověď ho potěšila, a tak doktorovi slíbil zvláštní zacházení v koncentračním táboře s překrásnou vyhlídkou na komíny spalovny. Domů došel jen s velkým sebezapřením. Žalud ho pálil, okvětí svědilo, organismus zachvátila horečka. Matka volala doktora, sanita přijela do 20 minut od zavolání a přispěchavší zdravotník stav vyhodnotil jako kritický, sáhl po eutanázii a aplikoval ji nejprve na hystericky řvoucí matku, a pak na mladém Hitlerovi.
Dobrá práce, konstatovali chlapci od pohřební služby, co odvezli obě těla na patologii. Tam se doktoři, taky Židé, radovali až do skončení pracovní doby. Těla rozřezaly podélně i napříč, a nic nenašli. U chlapce překvapila prázdná hlava a duté kosti jako u drůbeže. Vše sepsali  trojmo a jeden nález poslali rovnou do Bruselu, jeden do Iránu a pro jistotu i do Pekingu.
Při sešívání se jim stala malá nehoda. Před mladým Hitlerem pitvali si jen tak, pro radost, mrtvolu Göringa a jeho končetiny i s pozadím omylem přišili Hitlerovi. Nebyl, kdo by si stěžoval a tak to tak nechali. Nakonec, co taky. Všechna těla skončila, tam kde měla. Po hromadné kremaci na namrzlé silnici.
Potom jsem se probudil a hrozně jsem se naštval, že to byl jenom sen. Kéž by to byla pravda! Svět by byl zachráněn a spousta chytrých hlav by něco vymyslela. Takhle jsem měl štěstí, že jsem se vůbec narodil…..           

Žádné komentáře: