sobota 30. července 2011

Upozornění na vydání nové knihy

Čtenáři oblíbených fejetonů „Egonovy pohledy a pohlednice“, se konečně dočkají. Už příští měsíc, uprostřed září letošního roku, spatří světlo světa již třetí díl Egonových pohledů a pohlednic, autora Egona Wienera z Liberce. Tentokráte na téměř 150 stránkách autor navazuje na již rozebrané předchozí dva díly fejetonů a příběhů ze severu Čech.
Nezaměnitelný autor historicko-reálných příběhů vás provede nedávnými dějinami Liberecka, až po současné problémy lidí v kraji na dohled z Ještědu.
Egon Wiener má dar nahlédnout do duše hrdinů svých kratičkých příběhů, vrátit jim na prchavý okamžik život a konfrontovat je se životem v reálném čase. Realita a fixe, umění zkratky a umění zastavit čas. Ne každému se to podařilo. Autor si umí najít své čtenáře, kteří se upřímně těší na stále nové a nové příběhy, které je vrací zpět do časů, kdy mládí se nebrání ničemu a je zdrojem rčení: Nic není nemožné.
Nikdy neříkej nikdy. Možné je vše, co si mladý a zdravý člověk zamane. Zde pramení autorův životní optimismus, schopnost vyjádřit své pocity a snaha znovu a znovu příjemně čtenáře překvapit. Nalézat v konání svých bližních pozitivní zdroj. Přežít i ve špatných dobách, mít humor a zachovat si zdravý rozum. Proto se liberecký autor Egon Wiener stal vyhledávaným autorem blogu Egonovy pohledy, ale i současným autorem píšícím s takovým čtenářských ohlasem své knížky.
Egonovy pohledy a pohlednice III jsou, tak jako předchozí dva díly, doprovázeny dobovými starými pohlednicemi ze známé autorovy sbírky. Knihy je možné objednat si u autora nebo zakoupit v distribuční síti obchodů s knihami v libereckém kraji.

Čerpáno z podkladů Wiego 2011

Žádné komentáře: