čtvrtek 19. března 2009

Demonstrace v Plzni

 Proti sionismu, proti Izraeli, proti židům, proti demokracii a na podporu arabských a islámských teroristických režimů. Je mi líto, ale jiný výklad než tento neodpovídá současné antisemitské protižidovské propagandě. Kolik barelů nafty, vojenských základen a arabských přistěhovalců – volebních hlasů musíme nasčítat a přihodit na váhu demokracie obyvatel Evropské unie? Kolik kompromisů a kolik miliard nás ještě budou stát teroristé z Gazy? Kdy už konečně přestaneme být závislí na jejich hlasovacích lístcích při volbách?
 Muslimové evropské státy terorizují a jejich antisemitismus je programem íránské vlády a muslimské vlády Gazy. Program vražd a genocidy židovského národa. Je tragické a zároveň komické, že program antisemitismu vzali za svůj pohrobci zrádců českého národa s hesly jako „Nic než národ“ a „Čechy Čechům“. 
 Demokracie, na kterou se odvolávají, je hanobení rasy, původů všech, kteří v tomto prostoru žijí. Je hanbou českého národa, ktarý jako by ztratil paměť, pokud naslouchá heslům a projevům ne nepodobným protektorátním projevům zrádců typů ministra Moravce a podobných. Ano, pokud neonacisté zvítězí, je demokracie konec a můžeme se připravit na muslimské pojetí „demokracie“ - náboženské vlády, s vyloučením žen, gayů, postižených, nemocných, jiných názorových směrů, jiných náboženství...
 K tomu napomáhají české dobře živené vyholené lebky, naši samozvaní ochránci práv Arabů v Izraeli. A právě o tom byla demonstrace v Plzni. O tom, co dělají naše děti pokud si jich nevšímáme a oni ani nevědí, jak si vybít nashromážděnou energii. Rád bych se mýlil. Ale málokterý terorista v posledních letech nebyl muslim. A jejich práva zrovna já hájit nemusím.

Žádné komentáře: